Drawc Slawomir Bygg & Städ

Hej och godmorgon på er alla mina läsare! Jag hoppas ni sovit gott och att den här dagen ska innehålla riktigt många spännande saker. Jag skriver mest om träning och hälsa i den här bloggen, men just det här inlägget ska faktiskt handla om något helt annat, nämligen om ett företag som hjälper sina kunder med olika projekt inom bygg på Lidingö. Jag hade länge beundrat grannens altan och även jag ville ha en. Jag såg hur härligt de hade det med sköna grillkvällar eller fikastunder. Jag frågade mina grannar vem som varit där och byggt altanen, och det är en byggfirma som heter Drawc Slawomir Bygg & Städ. 

 

Jag tog in offerter från mer än ett företag inom bygg på Lidingö, nämligen tre, bara för att ha något att jämföra med, och konstaterade att Drawc Slawomir Bygg & Städ var billigast. Så det fanns inget att tveka på. Det blev Drawc Slawomir Bygg & Städ som fick i uppdrag att bygga även min altan! Nu har jag fått den altan som jag önskade. Det här ett alltså ett företag som jag vill rekommendera er som behöver hjälp med någon av alla de olika tjänster inom bygg på Lidingö som denna byggfirma har kompetens att utföra, till exempel renovering, tillbyggnad, nybyggnad, fönster med mera. Gå in på deras hemsida om ni vill läsa mer! Detta är ett företag som vill att deras kunder ska bli helt och hållet nöjda. De satsar på hög kvalitet när det gäller val av material, men ändå lyckas de att hålla sina priser låga. Jag är så glad över att ha en altan, särskilt en sådan solig och härlig sommardag som idag!