Gym 101 Fitness i Anderslöv

Hallå, hallå och känn er varmt välkomnade till ett nytt inlägg här på bloggen. Jag har äntligen kommit igång med träningen som jag har pratat så länge om att jag borde börja med. Det är en sak att tänka att man ska börja med nya vanor men inte lika lätt att skrida till verket. Nu när jag väl har kommit igång med träningen på detta gym i Trelleborg så känns det i alla fall väldigt bra för jag märker ju hur bra jag mår av det här. Gymmet som jag går till heter Gym 101 Fitness i Anderslöv

 

Jag hade väl tänkt mig att jag skulle behöva gå ner i vikt så det är en anledning till att jag har börjat med träningen på detta gym i Trelleborg. Men inte bara därför, jag mår bra på alla sätt och vis av att träna, jag sover bättre på nätterna och jag känner mig piggare och gladare än på länge. Jag vet inte om ni har hört talas om Gym 101 Fitness i Anderslöv förut men om ni inte har det så ska jag berätta att det är ett gym som erbjuder så otroligt många valmöjligheter för alla slags människor. En del tränar styrka, andra kondition, där finns familjeträning, personlig träning och så mycket mer. Det bästa är nog att ni som intresserar er för detta gym i Trelleborg själva hör av er till dem för att få reda på mer om vad det är som de erbjuder. Ni kan också gå in på deras hemsida och läsa mer om dem där. Jag hoppas nu att ni också kommer igång med er träning och att ni inte dröjer lika länge med det som jag.