Nagelförlängning här på Östermalm

Hej och hallå och välkomna hit in till min lilla blogg. Verkligen kul att ni kikar in här idag igen. För jag ser ju när jag läser här i kommentarerna att det är många av er som kommer in hit och läser i stort sett allt som jag skriver. Särskilt många gillar när jag skriver om träning och hälsa och ni brukar följa mina tips och råd. Från det ena till det andra, nu har ju det här med nagelförlängning på Östermalm kommit upp på tapeten igen och det är många som har funderingar på just det här. Det finns en nagelsalong som heter Libra Nails som man kan vända sig till om man är intresserad av detta.  

 

Jag har varit några gånger på Libra Nails och eftersom jag är så oerhört belåten tänker jag att det är det här företaget jag ska fokusera på idag. Jag är glad att det här företaget har kompetensen att hjälpa alla som vill ha en nagelförlängning på Östermalm. Det finns en hel del företag som erbjuder tjänster inom nagelförlängning men långt ifrån alla är seriösa. Jag har själv gått till en annan skönhetssalong tidigare där de inte alls var lika erfarna och duktiga som personalen på Libra Nails. Man vill ju att naglarna ska hålla länge och inte gå sönder efter bara några dagar. Personalen på Libra Nails har genomgått utbildning inom nagelförlängning och är SEYF-certifierade. Här får man en seriöst utförd nagelförlängning på Östermalm och till en rimlig kostnad. Personalen arbetar hela tiden på ett noggrant sätt och ser till att deras kunder ska bli nöjda till 100 procent. Så den här salongen vill jag verkligen att ni ska besöka.